Vuokrakohteet

EJ-Groupin kautta löydät useita vuokrakohteita eri tarpeisiin. Lyhyt- ja pitkäaikaisten vuokra-asuntojen lisäksi kauttamme voit vuokrata sijaisasuntoja, halli- ja liiketiloja sekä asuntoautoja.

Lyhytaikaiset vuokra-asunnot

Meiltä löytyy vuokra-asuntoja lyhytaikaiseen tarpeeseen. Tarvitsitpa sitten asuntoa työmatkan ajaksi tai vaikkapa sijaisasuntoa putkiremontin ajaksi, vuokra-asuntomme sopivat sinulle mainiosti. Ne ovat hyvin varustettuja ja sijaitsevat lähellä palveluita. Asumisen kesto voi vaihdella muutamasta päivästä useampiin kuukausiin.

Kysy lisää


Pitkäaikaiset vuokra-asunnot

Pitkäaikaista vuokra-asuntoa etsiville tarjoamme kaikenkokoisia asuinhuoneistoja eri puolilta Suomea. Teemme tiivistä yhteistyötä alueellisten kiinteistönvälittäjien kanssa, mikä takaa, että pystymme parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan asuntotarpeisiisi. EJ-Groupin vuokra-asunnot ovat varma valinta.

Kysy lisää


Halli- ja liikekiinteistöt

EJ-Groupilla on halli- ja liiketiloja Rovaniemen alueella. Jos haluat vuokrata monipuolisia hallikokonaisuuksia tai hyvän liikepaikan yrityksellesi, tarjoamme sinulle laadukkaat vaihtoehdot useisiin käyttötarkoituksiin. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden tarpeiden kuuntelu, sillä yhteistyöverkostomme avulla pyrimme toteututtamaan vaativatkin toiveet.

Kysy lisää


Asuntoauton vuokraus

Matkailuatomme eli asuntoautomme ovat Carado-merkkisiä. Tarjoamme asiakkaille kolmea mallia, erilaisilla pohjaratkaisuilla. Uudet ja hyvin varustellut matkailuautomme voit vuokrata Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevalta lentoparkkialueelta. Kaikki automme ovat vuoden 2019 mallistoa.

VUOKRAA ASUNTOAUTO

Miten voimme olla avuksi?

Jos haluat lisää tietoa EJ-Groupin palveluista, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Eerik Jussila

Toimitusjohtaja, uudet asiakkaat ja sijoituskonsultointi

eerik@ej-group.fi

Puh. +358 40 511 0001

Ota yhteyttä