Koordinointi ja sijoittaminen

Tarjoamme kumppaneille sekä sijoittajille konsultointia ja yhteistyömalleja kiinteistöjen volyymihankintaan ja toteutamme erilaisten hankkeiden koordinointia.

Sijoitushankkeiden koordinointi

EJ-Groupilla on laajat kontaktit Suomen kiinteistömarkkinoiden merkittävimpien toimijoiden kanssa kiinteistökehittäjistä rakennusyhtiöihin. Me pidämme huolen, että projektisi toteutetaan asianmukaisella tavalla.

Hankkeiden koordinoinnin kulku

Hankkeen kartoitus

Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme projektisi tarpeet. Jos esimerkiksi haluat etsiä matkailukäyttöön sopivia alueita, löydämme etsimäsi tontit.

Lupaprosessin hoito

Meidän asiakkaanamme voit huoletta jättää byrokratian vastuullemme. Hoidamme kätevästi kaikki lupaprosessiin liittyvät paperityöt puolestasi.

Rakennuttaminen

Halutessasi voimme myös ottaa vastuullemme kiinteistön rakennuttamisen, mitä varten meillä on laajat kontaktit rakennusyhtiöihin.

Kiinteistöjen volyymihankinta

Jos olet kiinnostunut kiinteistösijoittamisesta, EJ-Groupiin kautta pääset sijoittamaan ilman suurta pääomaa. Perinteisesti kiinteistösijoittaminen vaati paitsi paljon rahaa, mutta myös hyviä suhteita. EJ-Groupin volyymihankinta-palvelun kautta voit kätevästi sijoittaa kohteisiin muiden sijoittajien kanssa – ja saada tasaista tuottoa hyvällä inflaatiosuojalla. EJ-Groupin avulla pääset nauttimaan yhteistyön voimasta.

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Jos haluat lisää tietoa EJ-Groupin palveluista, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Eerik Jussila

Toimitusjohtaja, uudet asiakkaat ja sijoituskonsultointi

eerik@ej-group.fi

Puh. +358 40 511 0001

Ota yhteyttä